σχεδιάζουμε όνειρα

H Acrotel Hotels & Resorts όπου χρόνια τώρα ξεχωρίζει στον χώρο της φιλοξενίας στην Χαλκιδική, σας προσφέρει ακόμα πιο πλούσια ποικιλία χώρων και φρέσκων ιδεών, τα οποία θα παραμείνουν βαθιά χαραγμένα στην μνήμη σας.

Κάθε επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα, καθώς πέφτει το ηλιοβασίλεμα, έχετε το τέλειο σκηνικό για τον γάμο σας. To έμπειρο προσωπικό μας είναι εδώ για εσάς, ώστε να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία προετοιμάζοντας την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας.

Εμείς οργανώνουμε τον γάμος σας, εσείς τον απολαμβάνετε!

wedding-planning

οι γάμοι μας

Σκοπός μας είναι να σχεδιάσουμε το γάμο σας σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες σας. Το πιο σημαντικό θέμα είναι να δημιουργήσουμε ένα γαμήλιο πακέτο προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας σχετικά με τους υπέροχους χώρους, την ιδιαίτερη διακόσμηση, την θαυμάσια φιλοξενία για τους καλεσμένους αλλά και την υψηλή γαστρονομία.

οι εκδηλώσεις μας

Τι και αν έχετε ήδη παντρευτεί? Κάθε φορά χρειάζεστε ξεχωριστές και αξέχαστες στιγμές να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας. Ο όμιλος Acrotel σας προσφέρει τις ιδανικές προτάσεις, όπως ένα δείπνο υπο το φως των κεριών, ένα prive δείπνο στην παραλία ή ακόμη και μια κρουαζιέρα μόνο για εσάς τους δύο.

οι υπηρεσίες μας

Σχεδιάζοντας μια εκδήλωση ή ένα γάμο, δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι σίγουρα θα χρειαστείς το πιο νόστιμο φαγητό, τον καλύτερο φωτογράφο να απαθανατήσει τις στιγμές σου, έναν τρελό DJ να σε διασκεδάσει και πυροτεχνήματα για να φωτίσουν ακόμη περισσότερο τη βραδιά σου.

δεξίωση & διακόσμηση

spa & ευεξία

Ας οργανώσουμε τον γάμο σας