γάμοι

Θεωρούμε πως ο γάμος σας θα πρέπει να προσαρμόζεται σύμφωνα με την προσωπικότητά σας, τη σκέψη αλλά και τα χρήματα που θέλετε να ξοδέψετε, για τον λόγο αυτό δημιουργούμε πακέτα για τις εκάστοτε ανάγκες. Η μεγάλη ποικιλία με τους υπέροχους χώρους για κάθε τύπο γάμου, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

wedding-planning

ανανέωση όρκων

Η ανανέωση όρκων είναι ένας όμορφος τρόπος να γιορτάσεις τον γάμο σου. Ακόμη και αν το έχεις κάνει ξανά στο παρελθόν μπορείς να το επαναλάβεις όσες φορές θέλεις. Η “τελετή” μπορεί να είναι οπουδήποτε σας κάνει ευτυχισμένους, στην παραλία, σε μια ταράτσα, σε κρουαζιέρα και μπορεί να τελεσθεί από τον οποιονδήποτε.

πολιτικός γάμος

Ο πολιτικός σας γάμος μπορεί να είναι παραμυθένιος, είτε τον θέλετε στην παραλία ή σε έναν από τους ξεχωριστούς μας χώρους. Στην περίπτωση που δεν γνωρίζετε για την διεκπεραίωση της διαδικασίας, ενημερώστε μας ώστε να βοηθήσουμε στον συντονισμό, η διαδικασία είναι πολύ απλή. Φαντστείτε τις πιο όμορφες στιγμές για την γαμήλια τελετή σας, με εμάς σίγουρα θα τις έχετε.

ορθόδοξος γάμος

Ο όμιλος Acrotel βρίσκεται στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής, σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά μέρη. Αυτό σημαίνει πως γύρω από τα ξενοδοχεία, υπάρχουν πολλά πανέμορφα χωριά όπου οι εκκλησίες έχουν πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι επιλογές σας βρίσκονται 10’ μακριά μας, όπως είναι η πολυσύχναστη Νικήτη, ο κοσμοπολίτικος Νέος Μαρμαράς ή το παραδοσιακό χωριό του Αγίου Νικολάου.

θεματικός γάμος

Οι γάμοι στις μέρες μας πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικοί, εναλλακτικοί και πέρα από τα συνηθισμένα. Οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν ρομαντικό γάμο με το καίκι εν πλω ή “boho” συνοδευόμενο από άλογα, για να έχετε πολύτιμες αναμνήσεις. Επιπλέον, μπορούμε να οργανώσουμε Ινδικό παραδοσιακό γάμο ή Ελληνικό γάμο με τοπικά χαρακτηριστικά διακόσμησης στις αποχρώσεις του πράσινου όπως φύλλα ελιάς.

φωτογραφίες γάμων

Ας οργανώσουμε τον γάμο σας